Ani Ani Beachwear: stijlvol, sexy en chic

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Ani Ani betekent ‘weerspiegeling’ in het Hawaïaans en is ontstaan uit de overtuiging dat er een perfecte bikini bestaat voor elke vrouw. Omdat vrouwen verschillen is de collectie van Ani Ani ontworpen als een mix & match-concept.

Door het ruime aanbod aan verschillende stijlen is er voor elke vrouw een Ani Ani-bikini of -badpak. De creaties zijn stijlvol, sexy en chic. De collectie bestaat uit tijdloze badpakken en een scala aan verschillende modellen bikinitops – bandeau, halter, plunge – en verschillende broekjes voor een perfecte pasvorm. De filosofie van het bedrijf is het leveren van kwaliteit.

De badmode is gemaakt van Franse en Italiaanse Jacquard Lycra en 100 procent Italiaanse Lycra dat gecertificeerd is met Xtra Life Lycra, wat vijf tot tien keer langer meegaat in chloor- en zeewater dan ieder ander elastisch materiaal. Tevens is deze Lycra ook gecertificeerd met Lycra beauty for swimwear dat corrigerend werkt. Alle bijpassende broekjes zijn volledig gevoerd. Tevens zijn alle gebruikte onderdelen zoals de cups van oerdegelijk Duits dan wel vernieuwend Italiaans fabricaat. De collectie van Ani Ani is verkrijgbaar in de maten 34-44 en XS-XXL. 

Blue Bell Agency 

• Erik W. Dijkstra 

• Tel.: +31 (0)6 – 22242850 

• mail@bluebell.agency