Badmode van Fantasie: tropische bloemen en nautische strepen

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De badmodecollectie van Fantasie loopt uiteen van tropische bloemen tot nautische strepen, in ontwerpen vervaardigd van luxe materialen met een optimale ondersteuning.

In de serie Paradise bay worden vier verschillende bikinitops gepresenteerd, die met drie soorten slips kunnen worden gecombineerd. Een badpak en een pareo completeren deze range, die motieven van levendige bloemen laat zien. Speciale voeringen in het badpak corrigeren de buikgedeelten en zorgen voor een figuurflatterende look.
Almalfi is de naam van een tropisch geïnspireerde serie met botanische palmbladeren in kleuren als magenta en lime op een inktblauwe ondergrond. Ook hier zijn verschillende stijlen vertegenwoordigd in vier bovenstukken, twee slips, een badpak en een tuniekjurkje. De tankini in deze serie is uitgevoerd met verstelbare schouderbandjes en een lage neklijn. In de laatste serie San Remo is gekozen voor tijdloze nautische ontwerpen, vervaardigd van zachte materialen, met details van gedraaide koorden en zilverkleurige versieringen. Hierin worden vier tops, drie slips en een badpak gebracht.
Fantasie • Tel.: 0800-0226317 (gratis)