Banana Moon: van exotische sferen tot een Italiaanse flair

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Banana Moon laat in haar nieuwe collectie badmode tal van creatieve inspiraties zien, in een uiteenlopend programma. Het tropische Amazone gebied staat centraal in een serie met kleurrijke ontwerpen en dessins uit de wildernis.

Belangrijk voor voorjaar/zomer 2019 zijn de jungle prints en exotische palmbladeren en bloemen, die tot uiting komen in een scala van groene en diepblauwe tinten. De Italiaanse flair van de Riviera is vertaald in een serie Dolce Vita, waarin vrouwelijke silhouetten prachtig geaccentueerd worden door zonnige motieven en romantische polkadots. Ook zien we invloeden van het rijke en levendige Latijns-Amerika in de serie Hispanica. Vrolijke florale motieven komen uitstekend tot hun recht in ‘fliterige off shoulder ‘modellen en ontwerpen met diepe decolletés. Flamenco-achtige ruches en kant sieren de bijpassende beachwear. Fruitige motieven maken eveneens deel uit van de collectie in de tropische serie Mango & Pitaya, waarin gekozen is voor een warm palet van kleuren.

Banana moon Banana moon

Verder brengt Banana Moon onder meer patchwork, opengewerkte effecten en borduursels in de Limited series, terwijl asymmetrische vormen centraal staan in trendy ontwerpen met een retro flair. Opnieuw een collectie badmodecollectie, opgebouwd uit hoogwaardige Europese knowhow met Californische creativiteit. Het merk, dat in meer dan vijftig landen worldwide verkocht wordt, is daarmee uitgegroeid tot één van de meest bekende badmodemerken.

Michaela Agenturen
Tel. 06-51429790
sales@michaela.nl