Barts lanceert tijdloze swimwear-collectie

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Nieuws van Barts dit seizoen! Het merk, bekend van accessoires, komt met een swimwear collectie. De collectie zal bestaan uit bikini’s en badpakken voor dames en meisjes, aangevuld met bijbehorende kaftans, maar ook zwembroeken voor heren en jongens.

De lancering is onlosmakelijk verbonden met de bestaande zomercollectie van zonnehoeden, zomersjaals en strandtassen. Kelly Wieck, verantwoordelijk designer voor deze nieuwe poot, was al jaren op zoek naar een alternatief voor de swimwear die ze gewend was. Kelly, geboren in Australië, en dus verwend met de beste badmode, vond in Europa nooit het niveau wat ze zo gewend was uit haar thuisland. Nu Barts een goede basis in de zomer heeft veroverd, is het tijd om de lijn vollediger te maken. En zo is Barts swimwear geboren.

Barts Barts

Uitgangspunt is de kwaliteit qua fit en design uit Australië, maar dan in de price range die past bij Barts. Kelly is trots op het resultaat: “Ik wilde echt een premium collectie op basis van mooie stoffen van hoge kwaliteit. Ik ben heel erg van het strandleven en de surf lifestyle. Ik zou willen wonen in een bikini!” Barts richt zich met de collectie op de jonge zelfbewuste vrouw, maar de leeftijdscategorie is – zoals je bent gewend van Barts – veel breder. Denk bij de collectie aan mooie badpakken, sexy triangel bikini’s, maar ook beugelcups. Daarnaast zijn er broekjes voor elk figuur: van hoog uitgesneden tanga’s tot aan hipsters met bredere rand. De designs zijn divers: prachtige bloemenprints, leopard prints, Bretonse strepen en effen sets in chic zwart.

Barts

Commercieel, maar onderscheidend. “We hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden. We willen gewoon een mooie, goed zittende, sexy collectie bieden,” aldus Bart. Zoals ieder jaar bestaat de zomercollectie verder uit prachtige zonnehoeden strandlakens, zomerse sjaals en strandtassen.

www.barts.eu
+31 (0)20 – 4208585