Cool + Fun = Woody

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Woody neemt komende zomer de hele familie weer op sleeptouw voor dolle zomeravonturen. Woody Family, het hart van de Woody-collectie, is bestemd voor alle leeftijden en reikt van twee jaar tot maat XXL. De rode draad wordt gevormd door de dierenthema’s en de kleurencombinaties die ermee verbonden zijn. Binnen deze grote collectie zijn er veel variaties, van modellen met grote, grappige tekeningen tot discrete accenten, gestileerde all-overprints en diverse streepmotieven.

 

Bepaalde pyjamamodellen lopen door in alle maten terwijl andere aangepast zijn aan elke leeftijd. Deze collectie bestaat ook voor ukjes van 0 tot 18 maanden. De prints van babydieren houden het superschattig, zoals kleine dierenkopjes die vanuit een borstzakje komen piepen. De outfits van de babygirls zijn versierd met pomponnetjes en ruches, wat het allemaal heel tactiel en speels maakt. Het ondergoed oogt heel fris dankzij de kleurige, fijne streepjes op een witte achtergrond, telkens versierd met een minidiertje. En natuurlijk zijn er de alom bekende Woody-knuffels die er dit seizoen nog schattiger uitzien, maar dat zal wellicht met de aard van de beestjes te maken hebben.

Collectie volwassenen

De collectie voor volwassenen sluit zich bij de themakleuren aan, maar houdt het rustig dankzij effen of gestreepte items, al dan niet onderling gecombineerd. Heel stijlvol zijn de gestreepte badjassen in groen, rood en marine. nachtmode in chinégrijs, rood of blauw met een gestreepte bies, houden het heel uitgepuurd, net als de modellen in tweekleurige strepen.

Meer informatie:
www.woodyworld.com