Bolas: Feel like a Rockstar

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Onlangs heeft ondergoedmerk BOLAS de nieuwe collectie gepresenteerd. Het gaat om maar liefst twaalf gloednieuwe boxershort geïnspireerd om Rock ‘n’ Roll. Acht shorts waren reeds verkrijgbaar en er zijn vier Limited Editions gelanceerd.

Onlangs heeft ondergoedmerk BOLAS de nieuwe collectie gepresenteerd. Het gaat om maar liefst twaalf gloednieuwe boxershort geïnspireerd om Rock ‘n’ Roll. Acht shorts waren reeds verkrijgbaar en er zijn vier Limited Editions gelanceerd. Deze specials zijn verpakt in de welbekende doorzichtige bal voorzien van een BOLAS sleutelhanger. Ze zijn tevens verkrijgbaar in de standaardverpakking tegen de reguliere verkoopprijs van € 19,95 per stuk. De boxers brengen in iedere man de Rockster naar boven. De Solid as a Rock shorts hebben indrukwekkende kleurencombinaties en geven hiermee een écht Rock ‘n’ Roll gevoel.

 Krachtige prints kenmerken de High End boxers. Sinds de start twee jaar geleden, is dit de vijfde collectie die het merk presenteert. Naast de nieuwe Rock ‘n’ Roll collectie blijft BOLAS uiteraard ook verkrijgbaar in basiskleuren als zwart, blauw en grijs. BOLAS hanteert het unieke pick & choose principe. Op deze manier kan de consument zelf een eigen multipack samenstellen met verschillende boxers en zelfs afwijkende maten. Let’s pump up the volume!