Bomain: de 'nieuwe parel'

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Dromen van palmbomen, hagelwitte stranden en blauwe wateren. Een tropische vakantie of juist een eigen omgeving recreëren? De zon schijnt altijd wel ergens!

Het zijn de momenten die iedereen zich blijft herinneren, momenten die door jong en oud worden vastgelegd en momenten om van blijven te genieten. Bomain ondersteunt en creëert dit bijzondere gevoel. Badkleding van Bomain laat de consument stralen dankzij een perfecte pasvorm, trendy designs in hoogwaardige kwaliteitsstoffen. Ongeacht de situatie die zich voordoet, ongeacht wat de bodyshape ook is, als retailer bent u met Bomain verzekerd van badkleding die een breed publiek bereikt. Ga voor een stijlvol Bomain-badpak, bikini of tankini. Een goede pasvorm voor een verassende prijs. Bomain heeft naast een uitgebreide damescollectie, ook een bijzondere collectie voor heren en kinderen. Elke zomer én winter komt er een nieuwe collectie uit van Bomain beachwear. Heerlijk schitteren aan het strand in nieuwe collecties badkleding gedurende het gehele jaar. Op de vernieuwde website 
www.bomain.nl vindt u het lookbook met daarin de collecties. Volg Bomain op de social’s op @bomainbeachwear voor dagelijks nieuwe berichten en updates.
info@bomain.nl