Champion: trendy ondermode voor eigentijdse mannen

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De comeback van het legendarische merk Champion uit de jaren negentig wordt gevierd met een duidelijke toepassing van het merklogo. Dit opvallende logo, afgedrukt in verschillende varianten, komt veelvuldig terug op de ondermode voor de eigentijdse man.

 

Champion Champion

In het nieuwe programma is volop aandacht voor katoenen boxers voor elke dag. De trendy ontwerpen zijn voorzien van een Champion-logo all-overprint en uitgevoerd met extra platte naden. De dubbellaags katoenen jockstrap zorgt bovendien voor perfect draagcomfort. Stijlvol is de brede, elastische tailleband met merkbelettering.

Deze boxers zijn verkrijgbaar in de kleuren navy en rood, in de maten S-XXL. Naast dit model is er de katoenen boxer zonder all-overprint, eveneens uitgevoerd met platte naden. Blikvangers zijn de gekleurde contrastnaden en de tailleband met onderscheidende merkbelettering. De casual man kan hier kiezen uit unikleuren als koningsblauw, rood, grijs en zwart. De katoenen stretchmodellen zijn er ook in combinatie met verschillende print logo’s en in verschillende kleurcombinaties van royal blue, rood, wit, zwart en navy. Ook deze ontwerpen zijn verkrijgbaar in de maten S-XXL. Alle modellen worden aangeboden in pakketten met verschillende aantallen, kleurcombinaties en prints vanaf juli 2019.

Marcel Holierhoek
Tel.: 06-10557037
Coert Oomes
Tel.: 06-57055653