Charmline: strepen, bloemen en een wildlifestijl

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De nieuwe Charmline collectie badmode laat opnieuw een mix van materialen zien in eigentijdse shapewear met een light, medium of strong figuur corrigerend level.

De kleurrijke vrouwelijke ontwerpen zijn uitgewerkt met zorgvuldig geplaatste dessins, waardoor optimale slanke silhouetten ontstaan, die ogen als een maatje minder. Het komende badseizoen staat in het teken van fraaie nautische strepen, grote motieven van bloemen met bladeren en een spannende etnische wildlife stijl.

Charmline

Nieuw in de collectie zijn een badpak en beugelbikini met elegante gedrapeerde belijningen en een extra strong shaping model badpak. Sprankelende kleuren als aqua, zand/goud en koraal bepalen het beeld, met smaragd als nieuwe tint in het NOS programma. Een greep uit het aanbod toont multicolour bloemen of geometrische witte strepen op een zwarte ondergrond, 3D dieren prints, tropische bloemen met een zwart/witte tribal print of een zwart/wit jungle thema met blauw en groen als contrastkleuren.

Charmline  Charmline

Verder is er aandacht voor palm motieven in turquoise, een zwart/wit safari thema met goudkleurige accenten of geometrische contrasten in dezelfde kleurstelling, Tevens zien we fraaie kleurmelanges in blue of pink, maar ook combinaties van navy met aqua bladeren, honingraat met palmbladeren en nautische marine/wit mixen, al dan niet versierd met prints van koraal. Kortom, een zeer uiteenlopend aanbod in verschillende shaping levels, dat gecompleteerd wordt door bijpassende kaftans, beachjurkjes en pareo’s.

Onno Mijs
Tel.06-34046200