Combinaties van prints en kleuren in de nieuwe collectie van Freya

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Freya Swim staat in het teken van dierenprints, strepen en dessins geïnspireerd op de tropen, uitgevoerd in felle kleuren van aquablauw tot pink en vurig rood.

           

Een uitgebreid aanbod van prints en vlakverdelingen of een mix hiervan zorgt in ieder geval voor een geheel eigen look. Zo is de serie Tiger Bay uitgevoerd in felrood, maar met contrasterende kobaltblauwe accenten om een tijgerprinteffect te creëren. Tiger Bay is verkrijgbaar in een plunge beugelbikini (cup D-HH) en een voorgevormde plunge beugelbikini (cup D-GG), die beide voor optimale bruining zorgen door de diep uitgesneden decolletés. Bij deze bikinitops kunnen een slip (XS-XXL) of een brazilian (XS-XL) gecombineerd worden. In de serie Cala Fiesta wordt een duidelijk statement gemaakt door verschillende prints met elkaar te combineren. Een opvallend kleurenpalet van pasteltinten met aquablauw, zonnig geel en pink bepalen het beeld bij de verschillende stijlen, die volop gemixt en gematcht kunnen worden. Deze serie omvat een sweetheart beugelbikini (cup D-HH), een bralette beugel-

bikini (cup D-G) en een plunge beugelbikini (cup D-HH) met bijpassend bikinibroekje (XS-XXL), brazilian (XS-XL) of bikinibroekjes met strikbandjes of plooitjes (XS-XL).

Freya • Tel.: 0800 – 0226317 (gratis)