Despi Beachwear

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Geïnspireerd door haar roots in Rio de Janeiro, is Despi beachwear gemaakt om de Braziliaanse levensstijl in te kapselen in mode.

Altijd op zoek naar levendige kleuren, ambachtelijke verfraaiing en gewaagde accessoires, brengt Despi vrouwelijkheid naar de voorgrond. De collectie van 2019 gooit de boho hype en crossculturele invloeden in de mix. Inclusief unieke felgekleurde prints, vakkundig patroonmengsel en ‘pop’-elementen zoals stippen en strepen die vintage glamour toevoegen met een moderne uitstraling. Despi is geweldig voor spelers die waarde hechten aan creativiteit, persoonlijkheid en emotie, die graag experimenteren met kleuren en eclectische prints.

Despi Despi

Elke stijl wordt gepresenteerd met superieur vakmanschap dat bestaat uit, laser gesneden en gehaakte stoffen, guipir veters, lederen bandjes met studs of parelmoer, kristallen oogjes om veters te rijgen … Al deze elementen voegen interesse toe op de juiste plaatsen. Niet te missen, zijn de exclusieve modellen en cover-ups geschikt voor zowel het zwembad als een feestje. Dit om  het concept van dag tot avond uit te breiden. De Despi 2019 collectie omarmt vrouwelijke diversiteit met oprecht enthousiasme en stuurt een directe modeboodschap: dit is niet het moment om saai te zijn!

Monica Cerny +31 (0)6 29057759
info@monicacerny.com / www.monicacerny.com
Showroom Almere Fashion Dome unit D1.38 (first floor)
Antwerpen LingeriePRO fair booth F112 – hal 1