Een sportieve retromix bij Lidea

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De zomer van 2019 staat bij Lidea in het teken van een speciale mix van sportief en retro. In een light, medium en extra supportlevel wordt optimale ondersteuning gegeven aan badmode in de cupmaten  A-H.

Polkadots, strepen en grafische motieven zijn komende zomer een must in een collectie, waarin volop aandacht is voor de 3D-technologie in de zogenaamde Ultra modellen. Deze ontwerpen, met optimaal comfort, worden voor het eerst ook in diverse prints aangeboden, al dan niet met een minimaliserend effect. Nieuw in de collectie is de Ultra tankini en de zachte spacerbikini, die voor extra ondersteuning zorgt. De modieuze retrostijl komt onder meer tot uiting in een aantal hoge tailleslips, die net als andere slips gematcht kunnen worden met verschillende bovenstukken.

Lidea Lidea Lidea

Navy, azuur, mint en turquoise zijn belangrijke kleuren in de collectie, naast het vertrouwde zwart en wit. Daarnaast zijn er tevens kleurrijke combinaties van bloemen en palmbomen te zien in een op Hawaii geïnspireerde serie, of frisse koraalkleurige accenten in combinatie met marineblauw. Andere highlights zijn onderbroken strepen en colourblocking motieven of tropische bloemen en regenboog accenten, die schitteren op een batikondergrond. Het programma wordt afgerond met een serie voorzien van gesmokte accenten, expressieve slangenprints, golvende lijnen en motieven van Portugese tegeltjes.

Onno Mijs
Tel. 06-34046200