Essenza Homewear: Feminine Luxury

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

In de nieuwe homewearcollectie van Essenza kan iedere vrouw zichzelf onderdompelen in een overweldigend gevoel van luxe. De zachtste stoffen en fijnste snits zijn gecombineerd met rijke kleuren en uitdagende prints voor het ultieme feminine luxury-gevoel.

 

Essenza Essenza Essenza

In het najaar van 2019 kan en wil Essenza er niet meer omheen: groen is here to stay – en dat in steeds mooiere tinten. Het kleurenpalet kenmerkt zich dit seizoen vooral door mosgroen en pine green. Ook nieuwe kleuren maken hun entree: zo maakt roze dit najaar plaats voor lila en terratinten zoals oranje en chili. Deze aardse kleuren dagen uit tot creatieve en onverwachte combinaties: groen en lila zijn complementair en vormen een krachtig paar, terwijl lila en terratinten samen een elegante en serene look creëren. Deze laatste twee combineerde Essenza in één kleurthema, maar kunnen dus ook heel mooi samen met groen. Beide kleurthema’s vormen een perfecte ondergrond voor de uitdagende, elegante en expressieve dessins van Essenza. Met Diana als bijzonder hoogtepunt: deze weelderige print van geschilderde hortensia’s op een lila ondergrond is op en top feminine. Ook Vivienne is een van de vernieuwende bloemendessins van dit seizoen. Deze tone-in-toneprint is het toonbeeld van elegantie en vormt een rustpunt in de collectie. De luxe botanical Airen-print kwam al eerder terug in de bedcollectie van Essenza en is dit seizoen een belangrijk onderdeel van de homewear. Bloemen en dieren komen in dit prachtige dessin zeer gedetailleerd samen. Naast bloemenprints geeft het merk dit seizoen ook alle ruimte aan dierenprints, welke nog steeds op de catwalk te zien zijn, met de leopard- en snakeprint als boegbeeld van deze trend. Stoer, spannend en elegant tegelijk! Een meer casual look is terug te vinden in de nieuwe ribstofitems met een lilakleurig streepdessin en de donkergroene kledingstukken met subtiele cirkelprint.

De najaarscollectie van Essenza is vanaf augustus 2019 verkrijgbaar bij de grotere warenhuizen, linnenzaken, bodyfashionshops en online via www.essenzahome.nl.