Fantasie: badmode van beach tot bar

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De badmodecollectie van Fantasie is ontworpen om in te flaneren van beach tot bar. Voor voorjaar/zomer 2019 betekent dat kleurrijke prints van bladeren in azuur, pink en geel in het thema Fiji.

Deze exotische serie is vervaardigd van zachte materialen en laat verschillende modellen zien, zoals een vollecupbikini met beugel, een gedraaid bandeaumodel met afneembare bandjes, een bandeaumodel met beugel en verstelbare zijkanten en een badpak met verstelbare beenuitsneden en diep decolleté. Bij de bikini’s kunnen drie verschillende slips gecombineerd worden en een elegant strandjurkje zorgt bovendien voor een complete look. Voor een meer sophisticated en elegante serie komen we bij Marseille, die franjedetails en afzakkende-schouderontwerpen laat zien, zoals we die nog kennen van Brigitte Bardot. Marseille wordt gebracht in twee rijke inkt- en sunsetkleuren, die tot uiting komen in uiteenlopende modellen.

Fantasie Fantasie

We noemen bijvoorbeeld het Bardot-beugelbadpak met mouwtjes die over de schouder of afhangend gedragen kunnen worden. Daarnaast is er een voorgevormd licht corrigerend vollecupbadpak met beugel en zien we een variëteit aan bikini’s, zoals voorgevormde, balconet-, gedraaide bandeau- en vollecupmodellen met diverse bijpassende slips. Een tankini maakt deze zomercollectie compleet.

Fantasie
Tel. 0800-0226317 (gratis)