Freya Swim: Braziliaanse snits en roaring twenties-inspiraties

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Freya speelt in haar nieuwe badmodecollectie met kleuren, stijlaccenten en prints. Alle ontwerpen uit het programma zijn ontworpen om de hele dag te kunnen dragen, van het zwembad tot de tikibar of het beachfestival en alles daar tussenin.

Freya introduceert voor komend badseizoen de serie Nouveau, een opvallende nieuwe lijn geïnspireerd op athleisure-ontwerpen. Nouveau is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart en bevat alle favoriete Freya Swim-belijningen, aangevuld met een aantal nieuwe vormen. Opvallend zijn de eigentijdse hoge beenuitsneden en de brutale Braziliaanse snits, ook bij de badpakken.

Freya Freya

Dan is er aandacht voor padded croptops voorzien van beugels, die gecombineerd kunnen worden met een Braziliaanse, Rio of bikinislip. Andere blikvangers zijn de voorgevormde sweetheart-beugelbikini’s en de triangelbikini’s. De serie Gatsby vervolgens, is geïnspireerd op de ‘roaring twenties’. Deze collectie laat een honingraatdessin zien, met opvallende trendy details van biesjes. Het voorgevormde diep uitgesneden halterbadpak in zwart-wit is perfect om overdag in te zonnebaden, maar ook geschikt om met een short in de avond te dragen. De halsterbikini uit deze serie is aan twee kanten draagbaar en kan gecombineerd worden met een stijlvolle hogetaille-, Italian of bikinibroekje. Een voorgevormde sweetheart-bikini en een tankini maken het aanbod compleet.

Freya
Tel. 0800-0226317 (gratis)