Frisse blauwe en groene kleurthema’s bij Hajo

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De nachtkleding van Hajo, vervaardigd van de originele Klima Comfort-kwaliteit, is ook voor het zomerseizoen van 2021 een verademing om in te slapen. Het katoen aan de binnenkant werkt absorberend, terwijl het fijne microvezel aan de buitenkant vocht laat verdampen.

HajoDaarnaast zorgen de premium katoenen ontwerpen met duurzame modal en tencel vezels Hajovoor een aangename verkoeling op de huid. Het nieuwe seizoen staat in het teken van frisse blauwe en groene kleurthema’s, geïnspireerd op lucht, water en planten. Zo worden royal blue, lagoon, kiwi, turquoise en waterblauw geaccentueerd door grijstinten en navy. Ook is er aandacht voor maritieme invloeden, met klassiek marineblauw, rood en wit als basiskleuren. Oranje en grijze tinten vullen het zomergevoel optimaal aan.

De dessins omvatten een breed scala aan verfijnde strepen. Zomerse melanges en flammé garens zorgen voor extra accenten, terwijl jonge maritieme frontbedrukkingen, all-over en minimale prints het geheel een speels contrast geven. Verder zijn de homewearpakken niet meer weg te denken uit de collectie. Deze laten een mix van moderne invloeden, jonge kleuren en klassieke design elementen zien. Jacquards en tweekleurige garens zorgen hier bovendien voor een subtiele verfijning. Nachthemden en kamerjassen maken het aanbod helemaal compleet.

Tom Postma • Tel.: +31(0)6 – 24391438 • Mail: t.p.agenturen@gmail.com