Hajo, wellness en modieuze homewear

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De collectie nachtmode van Hajo is ook dit keer weer aangevuld met modieuze homewear- en wellnessontwerpen, in een moderne styling en uitgevoerd in nieuwe materialen.

We zien vier kleurthema’s met elk een eigen identiteit. Zo is er een thema in een speelse mix van bloemige all-overprints met fijne strepen en grappige frontbedrukkingen, in kleuren als jade en indigo met ivoor en zandkleurige tinten. Of een elegant en klassiek thema, uitgevoerd in zachtroze en mauve, maar ook in warme bourgogne en robijn kleuren met ivoor en taupe als contrast.
Ook is er aandacht voor grafische dierenprints in een volgend thema, met sterretjes en romantische millefleurs prints in zilver en grijs, aangevuld met roze en paars. De sportief elegante elegant stijl maakt deze serie eveneens bijzonder geschikt voor yoga. In blauwnuances van nachtblauw en poederblauw tot lichtblauw en ivoor is een aquarel-achtig stippendessin neergezet in ontwerpen met comfortabele pasvormen en maximaal draagcomfort. De premiumkwaliteit Klima-Komfort blijft de focus van de Hajo-collectie, die een fris en jong karakter heeft meegekregen. Strijkvrij, geschikt voor wasmachine en wasdroger, ademend, vochtregulerend en huidvriendelijk blijven de trefwoorden van deze kwaliteit, die bestaat uit katoen/viscose mengingen met spandex. Voor de liefhebbers van biologische natuurvezels is er premium katoen, terwijl katoen/modaal voor functionele elegantie zorgt. Frottee en warm interlockkatoen, speciaal voor de koude maanden, maken deze herfst/wintercollectie 2018/2019 compleet.

Scholten Textiles Company •
Frank Scholten, tel.: 06-22989860
Landa Scholten, tel.: 06-22743350