Heerlijke sauna-sloffen

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Glerups-sloffen met waterdichte antislipzool van natuurrubber zijn ideaal voor een dagje wellness. Met de sloffen van Glerups en een warme badjas is de sauna-outfit helemaal compleet. Dat heerlijke, behaaglijke gevoel is precies waar men af en toe naar verlangt.

Glerups-sloffen met waterdichte antislipzool van natuurrubber zijn ideaal. Ze geven een goede grip en houden de voeten droog en warm tijdens een verwendagje in een wellnessresort. In 1993 maakte Nanny Glerup als hobby voor het eerst een paar vilten laarzen met wol van haar eigen Gotland pelsschapen. Gewoon omdat ze voor haar eigen inkomsten wilde zorgen en breien niet leuk vond. Haar familie en vrienden waren razend enthousiast en al snel startte ze een kleinschalige productie. Inmiddels wordt Glerups wereldwijd verkocht en is de dagelijkse leiding in handen van zoon Jesper. Het uitgangspunt van de familie Glerups is dat ze een zo puur mogelijk product wil maken. Glerups heeft hiervoor contractuele afspraken met hun schapenboeren over het welzijn van de dieren. Verder wordt de wol met natuurlijke kleurstoffen geverfd en wordt de leren zool plantaardig gelooid. De pantoffels van Glerups zijn een echte aanwinst. Ze zijn een weldaad voor de voeten: lekker warm, zacht en licht. Dat is te danken aan het bijzondere vilt van geselecteerde schapenwol uit Nieuw-Zeeland. Ze komen helemaal tot hun recht als ze gedragen worden met blote voeten. De pantoffels zijn handgemaakt van 100 procent wolvilt dat optimaal ademt en tot 35 procent vocht kan opnemen. Hierdoor voelen de voeten altijd droog aan. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een aangename demping.

Glerups met rubberen zool zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 79,95.