Kwaliteit staat centraal bij Mey

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Vrolijke kleuren, figuratieve dessins en hoogwaardige materiaalmixen bepalen de collectie voor voorjaar/zomer 2021. De gehele collectie straalt een zekere lichtheid en onbezorgdheid uit: grappige prints worden gecombineerd met zomerse, expressieve kleuren zoals ‘Sunlight’ en ‘New Pink’ die voor een goed humeur zorgen. 

MeyHet comfort van de styles is belangrijker dan ooit. Duurzaamheid wint aan betekenis. Mey hecht steeds meer waarde aan zelf geproduceerde stoffen en kiest grotendeels voor een productie in eigen land. De kwaliteit staat bij elk product centraal. Het moderne segment Club overtuigt met innovatieve prints, verrassende kleurencombinaties en nonchalante silhouetten. Comfort en functionaliteit in combinatie met een hoogwaardige kwaliteit zijn onmisbaar en vormen de basis voor elke look.

Ook de trend op het gebied van casualisering wordt steeds belangrijker: de Meystijlen moeten binnen net zo goed doen als buiten. Wat de dessins betreft, doen de populaire minimalistische prints denken aan zomer, strand en zee. Bonte vissen, hawaïmotieven, bananen op coole strepen en crazy ananas komen zowel op de daywear als op de nightwear terug. De grappige looks in combinatie met felle, stralende kleuren zorgen voor een vrolijke uitstraling en zorgen voor een frisse wind in het assortiment. De shirts zijn qua kleur op de Club-loungewear en daywear afgestemd, zodat individuele mix & match-combinaties mogelijk zijn.

Voor meer informatie:www.mey.com.