Lace Essential en Aphrodite nieuw bij Wacoal

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Wacoal introduceert de geheel nieuwe collectie Lace Essential. Het gaat om een tijdloze kantenserie, met een fraaie opvallende structuur, die tevens comfortabel draagt en zacht aanvoelt.

De serie wordt gelanceerd in twee kleurcombinaties crème/poeder en celestial blue/navy. De delicate ontwerpen zijn voorzien van fijne kanten afzettingen en randjes met subtiele versieringen en cris/cros-details. Verkrijgbaar zijn een fullcupbeha (cup D-FF) een balconnetbeha (cup B-E) of een natuurlijk vormende contourbeha (cup B-FF). Daarbij kunnen slips, shorts of tanga’s gecombineerd en eveneens een kanten hemdje met crêpe-accenten en een mooie slanke snit.

wacoal

Een andere subtiele en elegante nieuwe lijn is Aphrodite, een serie voor elke dag met fraaie silhouetten. Aphrodite straalt elegantie uit en combineert lichtgewicht met optimale ondersteuning in ontwerpen met kant en verfijnde decoratieve stretchafwerkingen. In de tinten wit en poeder wordt een prachtige beha voor een voller figuur gelanceerd (cup D-F), tezamen met een nieuwe plungebeha (cup A-DD), uitgevoerd met een kanten cup en geaccentueerd door decoratieve stretchelementen. Primeur voor Wacoal is de platte naadconstructie die zorgt voor een gladde afwerking, waardoor de modellen onzichtbaar dragen onder kleding. Bij deze beha’s worden slips en tanga’s aangeboden, maar ook een kanten controlslip en een hoge controlslip met een extra verstevigd buikgedeelte.

Wacoal Europe

Tel.: 0800-0226317 (gratis)