Langverwachte comeback van Felina-badmode

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Voor lente/zomer 2019 heeft Felina opnieuw badmode toegevoegd aan haar collecties. In 2010 had Felina de succesvolle badmodelijn tijdelijk stopgezet, maar vanaf 2019 wordt het weer een vast onderdeel van het totale assortiment.

De collectie badmode bestaat uit negen modieuze series die worden afgerond met twee NOS-programma’s, waaronder een shapewearlijn. Het nieuwe aanbod is geïnspireerd op tropische flora en fauna, die tot uiting komen in subtiele grafische elementen, dierenprints en grote dessins van bladeren en bloesems. De twee NOS-programma’s daarentegen vallen juist op door hun tijdloze en vrouwelijke elegantie, uitgevoerd in donkerblauw en zwart.

Felina Felina

De Felina-badmodecollectie omvat een breed scala aan badpakken en bikini’s, waarvan de bikini’s verkrijgbaar zijn in een mix & match-concept. De klassieke beugel- en tankinitops kunnen worden gecombineerd tot kleurrijke combinaties met verschillende slips in dezelfde dessins, maar ook met effen zwart. Verder bieden de ontwerpen, zoals we van Felina gewend zijn, uitstekende pasvormen, een optimale ondersteuning en maximaal draagcomfort, zelfs in grote cupmaten.

Felina

De collectie is verkrijgbaar in een groot aantal maten tot en met cup G of maat 52. De NOS-shapewearserie is zelfs verkrijgbaar tot maat 54. Levering zal plaatsvinden vanaf januari 2019.

Zeegers Fashion Specialities
Tel.: 070-5112198