Luli Fama: modern, levendig en verfijnd

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Modern, levendig en verfijnd. Dat zijn de trefwoorden van de nieuwe badmodecollectie van Luli Fama. Dit Amerikaanse merk heeft zich voor 2019 laten inspireren door Andalusië, waar Spaanse en Arabische invloeden samenkomen.

Onder de naam Wapisima (Spaans voor “prachtig”) wordt een sprankelend programma gepresenteerd, met tal van sexy silhouetten. Felrood, mosterd, lavendel en salie zijn belangrijk in het nieuwe kleurenpalet, dat voor komend seizoen een levendig geheel weergeeft.

Luli Fama

Aanrijgeffecten en vetersluitingen zijn belangrijke details in de collectie, samen met moderne gehaakte looks, die de badpakken en bikini’s een extra spannend accent geven.

Luli Fama Luli Fama

Naast de badmode is er tevens de Resort lijn, die bestaat uit elegante bijpassende accessoires voor aan het strand en bij het zwembad. Gekozen is voor lichte zijde-achtige materialen, katoen en voile met fraaie geavanceerde prints en dessins. Blikvanger is een nieuw dessin in een ribkwaliteit. Luli Fama viert in 2018 haar 15-jarig bestaan en heeft inmiddels  een wereldwijde klantenkring opgebouwd in meer dan 80 landen. Het modieuze Luli Fama concept, vervaardigd van hoogwaardige kwaliteiten, wordt in een eigen fabriek in Colombia gemaakt.

Modo
Sidney Robbers
sidney@lulifama.nl
Tel.: +31(0)681338493