Magic Bodyfashion: maximale push-up met de Va-Va-Voom Push

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Een adhesive beha die voor een droomdecolleté zorgt: dat is waar de Va-Va-Voom-beha’s van Magic Bodyfashion om bekend staan.

De nieuwste beha uit de Va-Va-Voom-familie is de Va-Va-Voom Push. Deze beha bevat extra features die zorgen voor een maximaal push-upeffect. Voor een decolleté om u tegen te zeggen. Deze beha heeft speciale paddings in de binnenkant van de cups die zorgen voor nog meer push-up. Daarnaast zijn de cups rond van vorm, waardoor de beha de lijnen van de borsten mooi volgt. Verder heeft het product, net zoals de andere Va-Va-Voom-beha’s, touwtjes aan de voorkant en huidvriendelijke en zelfklevende siliconen aan de binnenkant.

Vavavoom Vavavoom

De beha heeft rond de tepels geen siliconen, waardoor deze makkelijk op de juiste plek te plaatsen is en voor extra comfort zorgt. Bovendien zorgen de zelfklevende siliconen ervoor dat de beha de hele dag op zijn plek blijft zitten. De Va-Va-Voom Push is verkrijgbaar in black en latte, loopt van cup A tot en met D en kost € 29,99. Zoals gezegd, is de Va-Va-Voom Push niet de eerste Va-Va-Voom-variant die wordt uitgebracht door Magic Bodyfashion. Andere Va-Va-Vooms uit de Backless-collectie zijn de Va-Va-Voom Bra, de Va-Va-Voom Velvet en de Va-Va-Voom Lace. Deze beha’s zorgen net als de Push ook voor een mooi, vol decolleté.

www.magicbodyfashion.com