Maison Lejaby: luchtige materialen en delicate kleuren

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Maison Lejaby heeft gekozen voor lichtheid als inspiratiebron voor dit seizoen. Dat wil zeggen: luchtige materialen, delicate kleuren en zachte belijningen, die tot leven worden gebracht in vier nieuwe series.

Sin om te beginnen, presenteert minimalistisch op bladeren geïnspireerd borduurwerk, terwijl Vibes als tweede serie, fraaie grafische motieven laat zien op transparante tule. In de derde serie Whisper wordt een subtiel architectonisch lijnenspel weergegeven en Karma, gemaakt voor vollere figuren, brengt verfijnd kant dat doet denken aan het traditionele Leavers-kant. Hoewel de collectie tijdloos blijft, zijn de Iconiques-series van Maison Lejaby uitgebreid met nieuwe vormen.

lejaby lejaby

Daarnaast is de Nufit-serie, die een sportieve chique lijn vertegenwoordigt, nu ook verkrijgbaar in grotere cupmaten. De serie Miss Lejaby heeft in haar seizoensgebonden concept van vijf  kleuren voor het eerst een bloemendessin opgenomen. Het kleurenpalet voor komende zomer bestaat voornamelijk uit pastels en lichte nude tinten, maar wordt geaccentueerd door de kleuren lime en pink. Vrouwelijkheid en natuurlijke elegantie zijn ook dit seizoen weer de trefwoorden in deze nieuwe collectie van Maison Lejaby.

Agence P. De Visscher (Benelux)

Tel.: +32-(0)477325518

B. Peeters (Antw. O & W Vla)

Tel.: +32-(0)476268952

Rora Fashion (Nederland)

Tel.: + 31-(0)624860088