Maison Lejaby: vrouwelijke belijningen met exotische accenten

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De badmodecollectie van Maison Lejaby is geïnspireerd op tropische eilanden met een kleurenpracht die doet denken aan zuidelijke zeeën, tropisch fruit en bloemen.

Ook dit nieuwe badseizoen combineert Maison Lejaby vrouwelijke belijningen met exotische accenten in een paradijselijke modieuze reis langs diverse eilanden. De collectie laat details zien als piqué-katoen, Madras-zakdoekendessins, veterkoorden, Tiaré en tweekleurige bloemenprints, onderwaterwereldpatronen en vlechtwerkbedrukkingen, onder meer in de vorm van zigzagmotieven. Allemaal elementen die doen denken aan de water- en bloemenweelde in de tropen.

lejaby lejaby

De vormen zijn een eerbetoon aan de glamoureuze modellen uit de jaren tachtig en negentig zoals Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista en Naomi Campbell. Oftewel een ode aan rondvormige en sensuele vrouwelijkheid. Bralettevormen, hooggetailleerde bikinislips en badpakken met een zeer diepe V-uitsnede zijn belangrijk komend seizoen, net zoals de innovatieve Sculpt-lijn. Het tweede huideffect van deze lijn wordt verkregen door de toepassing van naadloze voorgevormde cups, in ontwerpen die altijd en overal gedragen worden.

Agence P. De Visscher (Benelux)
Tel. +32-(0)477325518

B. Peeters (Antw. O & W Vla)
Tel. +32 (0)476268952

Rora Fashion (Nederland)
Tel. + 31(0)624860088