Maryan Mehlhorn: vintage, exotisch of clean

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De Maryan Mehlhorn-collectie voor 2019 vertegenwoordigt badmode met oosterse dromen, vintage herinneringen, exotische kleurenpaletten en cleane looks met een vleugje verleiding, zowel in styling als design.

Geavanceerde silhouetten zorgen voor een fraai figuur, waarbij toepassingen van details het verschil maken. Fijne ornamenten, decoratieve accenten, extravagante prints, opvallende gestileerde bloemen en grafische motieven creëren een bijzonder beeld.

Maryan Mehlhorn

We noemen bijvoorbeeld de rozenblaadjes op een wit fond, die doen denken aan de vijftiger jaren, een Art deco-design in zwart dat herinneringen ophaalt aan Grace Kelly of het motief in grijstinten, dat lijkt op Japanse inkttekeningen. Maar ook oriëntaals geïnspireerde kleuren in een patchworkmotief, sportieve blokstrepen in zwart/zand met 3D-effecten, een zwarte nautical look met een sexy twist, of nostalgische bloemen met een vintage uitstraling.

Maryan Mehlhorn Maryan Mehlhorn

Het programma gaat verder met kleurrijke zigzagmotieven, een combinatie van bloemen met paisleys in mintgroen en bananenbladeren in een op Art Deco geïnspireerd motief. Maryan Mehlhorn presenteert tal van stijlen, ook in materiaalverwerkingen. Er is bijvoorbeeld aandacht voor speelse plooitjes, draperieën en aanrijgeffecten, glimmende accenten, maar ook gevlochten en geborduurde details, die de collectie extra allure geven.

Onno Mijs
Tel.: 06-34046200