Modieuze materiaaleffecten bij Hajo

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De collectie nachtmode van Hajo is komende zomer ingedeeld in de hoofdthema’s Ocean en Beach. De mannen kunnen kiezen uit modieuze materiaaleffecten van onder meer flamé garens, die zorgen voor een jonge uitstraling met eigentijdse accenten.

Nieuwe filigrane optieken, gecombineerd met verfijnde bedrukkingen, maar ook eigentijdse prints geven de collectie een charmante uitstraling. Het thema Ocean presenteert een maritiem samenspel van verschillende tinten blauw in combinatie met krachtig en klassiek rood, maar ook aqua nuances en zandtonen, die voor een harmonieus geheel zorgen. Het thema Beach brengt verschillende grijstinten in uni en melange, maar ook  sprankelend blauw en oranje. In een sportievere serie zijn vervolgens frisse limoen en pistache kleuren verwerkt. De jonge look is ook terug te vinden in de Homewear collectie, die eveneens nieuwe structuren, fancy garens en trendy kleuren laat zien voor 2019, met oog voor detail.

Hajo Hajo Hajo

Daarnaast is het Mix & Match programma broeken en jasjes dit jaar opnieuw vertegenwoordigd met tal van nieuwe items, florale dessins en moderne prints aan de voorzijde. Nachthemden en kamerjassen maken het geheel compleet. De premium kwaliteit Klima-Komfort vormt nog steeds de basis van de collectie. De unieke eigenschappen van deze materiaalmix (gemerceriseerd katoen met microfiber) zijn strijkvrij, wasdroger bestendig, ademend en huidvriendelijk. Daarnaast is er aandacht voor fraaie mat/glans effecten in ontwerpen, vervaardigd van het zeer zachte en huidvriendelijke katoen/modal. De collectie wordt aangeboden in de maten 46-56 en 58-64.

Scholten Mode Agenturen
Frank Scholten, mob. 06-22989860
Landa Scholten, mob. 06-22743350