Nickey Nobel: Voor de perfecte Beachlook

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Met grenzeloze passie voor badmode is de Nickey Nobel Summer 2019-collectie ontworpen. In alle kleurrijke thema’s zijn series voor ieder lichaamstype, waarbij de grotere (cup)maten zeker niet vergeten zijn.

Nickey Nobel heeft gebruik gemaakt van verschillende luxe, in-het-oog-springende details zoals riempjes, eyelets, en rose gouden kralen. Daarnaast biedt de collectie een grote diversiteit aan modellen. Zo is er een geheel nieuwe bandeau met beugel, een padded triangel en een sexy push-up gelbikini. Uiteraard omvat de collectie ook vertrouwde shapes zoals een padded- en non-padded beugel bikini. In een aantal series kunnen de broekjes geknoopt worden aan de zijkant voor optisch langere benen en het badpak met pleads, geeft door de plaatsing van de plooitjes optisch een wespentaille, maakt een come-back.

Nickey Nobel Nickey Nobel

Zwart wordt gecombineerd met intense kleuren als diep rood en fris turquoise. Ook is er een navy serie in een modern jasje: een zwarte ondergrond met stoere rode en witte kabels. Bijzonder is luxe cruiseserie die is afgewerkt met oogstrelende gouden ringen waar brede veters doorheen lopen voor de ultieme Bond-girl look. Er is  een range met uiteenlopende prints gebaseerd op Afrika. Daarnaast worden verschillende blauwtinten gecombineerd met een aantal fleurige fantasie prints en zijn er zeer vrouwelijke chique uitvoeringen.

Nickey Nobel

Opvallend is de jonge, frisse serie waarbij fluoriserend roze en oranje een subtiel onderdeel zijn van de opvallende fantasieprint. Tevens is er een prachtige nachtblauwe serie met een witte stippellijn in o.a. een nieuw model met beugel. De collectie biedt volop modellen, kleuren en mogelijkheden. Kortom: Nickey Nobel voorziet elke vrouw van de perfecte beachlook.

The Body Cover Group
Tel.: 0416 – 668080
info@bodycovergroup.com