Nieuw in de Benelux: Pyjamafeestje met Sensis

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Als nieuw merk in de Benelux komt Sensis met 2 lijnen. ‘There can only be one queen’ was de lijn van de herfst/winter collectie 2018, maar deze is nog steeds verkrijgbaar.

Ook is Sensis er klaar voor om de nieuwe voorjaar/zomer collectie 2019 te presenteren, genaamd: ‘Let’s stay in bed….today.’ De perfecte outfit voor de nacht is een stijlvolle en comfortabele pyjama. Sensis levert niet alleen de perfecte pyjama voor elk seizoen van het jaar, maar ook huispakken en badjassen. De collectie is enorm uitgebreid en omvat veel verschillende stijlen en modellen.

Sensis Sensis

De pyjama’s zijn gemaakt van de meest comfortabele stoffen zoals; katoen, viscose, jerseykatoen, biologisch katoen en uiteraard ook interlockkatoen voor de koude maanden. De voorjaar/zomer collectie heeft zachte kleurtjes en charmante modellen. Absoluut verrassend. Deze charmante pyjama’s en huispakken zijn bedoeld voor vrouwen die er modern en gezellig uit willen zien. De pyjama’s zijn zo ontworpen dat ze veel draagcomfort bieden en door de materialen voor ieder klimaat geschikt zijn. De nieuwe collectie van Sensis is perfect voor diverse gelegenheden: voor in bed, een pyjamafeestje of een logeerpartij. Niet voor niets is de slogan: ‘At Sensis, we have jammies for everyone.’

SENSIS Benelux
T: +31-(0)6-19171878