Nieuw in Europa: Oulla yoga- en sportswear

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

‘Life is Yoga.’ Dit is de toepasselijke slogan van Oulla, een nieuwkomer binnen de Europese markt op het gebied van yoga- en sportswear.

Het merk Oulla wordt door Cintex International geïntroduceerd. “Met deze collectie haken we in op de stijgende populariteit van yoga”, aldus Aad Ras, account sales manager bij Cintex International.
Uit cijfers van de Internationale Yoga Federatie blijkt dat yoga wereldwijd de snelst groeiende sport is. Voor velen is het een manier van leven geworden. Wereldwijd zijn er ruim 300 miljoen mensen die yoga beoefenen, waarvan ruim 1,6 miljoen in Nederland. Voor alle ‘yogi’s’ en andere sporters brengt Oulla een unieke en trendy collectie. Deze voldoet volledig aan de eisen en wensen welke de consument aan yoga- en sportswear stelt. De modellen zijn gemaakt van vochtregulerende en ademende materialen, en zijn bovendien sneldrogend en superelastisch.

De kleding is heerlijk om te dragen en voelt als een tweede huid. Door deze eigenschappen kan zowel iedere yogabeoefenaar als andere sporter zich vrij bewegen. De Oulla-collectie omvat diverse series en uiteenlopende modellen. Er zijn onder meer lange yogaleggings, driekwartmodellen, shorts, lange of korte tanktops en speciale yogabeha’s. Het leuke is dat de collectie gemixt en gematcht kan worden. Door Oulla wordt het lichaam in een mooie vorm geshaped. Oulla biedt de detaillist een zeer aantrekkelijke marge en de verkoopprijzen van de modellen zijn erg interessant. Cintex International heeft een showroom in het Bodyfashion Center in Almere: C4.12. Voor meer informatie over Oulla of het maken van een afspraak, neem contact op met Aad Ras, mobiel: +31 (0)6 16 06 74 91.