Pastunette de luxe: voor de vrouw die van klasse houdt

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De nieuwe voorjaar/zomer 2019 collectie van Pastunette de Luxe is opnieuw prachtig te noemen. De Deluxe collectie is voor de vouw die houdt van klasse en mooie zachte en soepel vallende materialen.

Voor het tweede seizoen heeft de Deluxe-collectie een bamboeserie in het programma. Voor voorjaar 2019 is de serie uitgebreid met een lekker zachte badjas, verkrijgbaar in drie kleuren. De vrouw die graag Pastunette Deluxe draagt, houdt van luxe en uitstraling. Er zijn dan ook prachtige series met verleidelijk kant verkrijgbaar.

Pastunette

De kleuren poeder en zwart worden met elkaar gecombineerd met zwarte nop en kant in modal. De groep wordt completeerd met een uni poeder/zwart thema , waarbij de spagettitop met broek met bies een echt must have item is. De tweede kant serie is uitgevoerd in de uni lead kleur. Dit is zeer exclusieve groen tint en deze kleur wordt verder gecombineerd met een bloemen print in vernieuwde modellen. De vrouw die dit draagt zal zich zeker mindfull voelen.

Pastunette Pastunette

Daarnaast zijn natuurlijk ook de grafische dessins waar de Deluxe-collectie om bekend staat volop in deze collectie aanwezig.

Zetex Body Favourites

Tel: 0475 – 593855