Pastunette for Men & Junior

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De hele familie met elkaar op de bank, in bed of aan het ontbijt in een pyjama uit hetzelfde thema. In  het voorjaar 2019 biedt Pastunette het echte ultieme familie gevoel.

Het hele gezin in dezelfde homewear is bijvoorbeeld mogelijk met het cactus thema. Deze serie heeft een sportieve uitstraling doordat de print op melange garen  is gedrukt. De short of lange broek wordt geleverd in een zeer mooie vernieuwde kleur groen. Wie graag een ander kleur badjas dan blauw wil kopen, neemt de licht gewicht badstof jaquard jas in groen. Deze jas kan zowel bij de cactus als bij de allover dessins uit de phoenix serie gecombineerd worden. Verschillende allover prints zijn bedrukt op melange garen , waardoor er een jongere touche aan de collectie wordt gegeven. De strepen series en de blauwe bloemen dessin maken de collectie helemaal eigentijds. Bijzonder is ook de serie Robson.

Pastunette Pastunette

De collectie dankt zijn naamsbekendheid aan de geweven katoen pyjama’s. Deze worden ook komende voorjaar/zomer 2019 seizoen volop aangeboden. De single jersey groep is uitgebreid met een doorknoop pyjama in een zeer actueel grafisch dessin. De shortama collectie is ook uitgebreid en deze zijn in zeer vernieuwde kleur/streep combinatie leverbaar. Voor de  Pastunette junior fans is er een leuke shortama met een cactus print voor bij papa en mama in bed. In de pyjama met een lounge broek en een shirt met een multi colour libelle print voelt de junior zich echt stoer. Trendy is junior met de shortama met een allover bloemen print in blauw tinten.

Zetex Body Favourites
Tel: 0475 – 593855