Room669: elegant, chique en verleidelijk

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Room669 brengt een fraaie lingeriecollectie waarmee elke vrouw, ongeacht leeftijd of maat, zich aantrekkelijk en verleidelijk kan voelen.

De naam van Room669 is gebaseerd op sensualiteit en suggestieve plagerijtjes met een vleugje provocatie, uitgedrukt in elegante lingerie. Het gaat om een niet alledaagse collectie die zich afzet tegen standaardontwerpen. Om een perfecte lijn te creëren, is gekozen voor de hoogste kwaliteit materialen, gecombineerd met verleidelijke eigenschappen om de sensualiteit van de vrouw extra te benadrukken. Deze visie wordt in de persoonlijke stijl van Room669 doorgevoerd en uitgedragen naar de klant. Het programma laat verfijnde snits zien met verrassende oplossingen en een eigen handschrift. Het doel van Room669 is dan ook om, geheel op eigen manier, één van de meest favoriete Europese merken te worden. Geen doorsnee ontwerpen, maar verfrissende en verrassende lingerie voor in de slaapkamer, maar ook om aan de dagelijkse routine van elke vrouw een subtiel maar pikant vleugje toe te voegen.

Room669

Room669 heeft gekozen voor Spaanse materialen, Pools en Zwitsers borduurwerk, Italiaans kant en Franse accessoires, verguld met een 18-karaatsfinishing. De collectie heeft tevens een bruidslijn, bestaande uit een ecru-kleurige longlinebeha, vervaardigd van Italiaans satijn, met kant en een 18-karaatsaccent. Een bijpassende slip, string en jarretelgordel maken de serie compleet.  

 

Room669 Benelux

Tel.: 06-19171878