‹ Terug naar overzicht

S by Sloggi: premium bodywear voor mannen en vrouwen

Geplaatst op:

In de lente/zomer van 2018 geven de comfort-experts van sloggi een nieuwe invulling aan premium bodywear met de lancering van het nieuwe sublabel ‘S by sloggi’. Dit bestaat uit vier lijnen: Serenity en Silhouette voor vrouwen en Simplicity en Sophistication voor mannen. Alle vier voldoen aan de vraag naar een nieuwe, compromisloze sexy uitstraling. De producten staan voor ongeëvenaard comfort en combineren prachtige stoffen met een gestroomlijnd, geraffineerd design. Anna Stark, hoofd marketing sloggi regio Noord: “Vrouwen offeren al veel te lang hun comfort op om er sexy uit te zien, waarbij functionaliteit ten koste gaat van stijl. Maar het hoeft geen ‘of/of’ te zijn. Vrouwen hebben het recht om zich fantastisch te voelen en er tegelijk geweldig uit te zien. Met S by sloggi is dat mogelijk. We willen een einde maken aan de mythe dat comfort, functionaliteit en een gestroomlijnd, geraffineerd design niet samen kunnen gaan en bieden vrouwen een premium aanbod dat staat voor de kernwaarden van ons merk: innovatie en echt comfort.”

 

S by sloggi Serenity is niet alleen supercomfortabel, dankzij het gebruik van superzachte modal/elastaan en sloggi’s befaamde ComfyCups met FlexiMesh-technologie: het minimalistische ontwerp is voorzien van elegante bandjes, achternaden met ruches en een geometrisch gepreegde voering van de cups. De serie wordt gelanceerd in de kleuren Grey Combination, Angora en Foggy Mauve.

 

S by sloggi Silhouette is de ultieme onzichtbare bodywear, gemaakt van ultrafijn Hyper Micro-materiaal met een zachtglanzende afwerking. De serie is voorzien van superzachte geometrische kanten inzetstukken, moderne spaghettibandjes en bijzonder lichte spacercups. De serie wordt gelanceerd in de kleuren Black, Angora en Foggy Mauve.

 

S by sloggi Sophistication maakt gebruik van een superzacht, 32-gauge modal/polyamide-textiel gemaakt in Oostenrijk, voor de allerbeste kwaliteit en superieur comfort. De serie omvat een naadloos T-shirt met V-hals en slips in drie verschillende modellen; Hipster, Short en Low-Rise. Er zijn twee geraffineerde kleurstellingen beschikbaar: Black Combination en Blue Lagoon.

 

S by sloggi Simplicity is speciaal voor liefhebbers van een superzacht handgevoel, gemaakt van zachte, gladde 36-gauge katoen/polyamide-textiel, geproduceerd in Oostenrijk. Er zijn geen zij- of achternaden en de taillebanden zijn extreem zacht, voor volledig comfort rondom. De serie bestaat uit een T-shirt met ronde hals en een slip in drie modellen: Hipster, Retro en Short – alle verkrijgbaar in combinaties van wit, zwart en grijs.

 

Meer informatie: www.sloggi.com