Short Stories: Mix & Match it!

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Nachtmode, lounge- en homewear vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit en met aandacht voor detail. Dat is waar Sanetta voor staat. Het familiebedrijf produceert bovendien collecties die verantwoord zijn voor het milieu. Het kleurenpalet van de modecollectie Short Stories bestaat komend seizoen uit fijne pasteltinten in bloemen roze en hemelsblauw.

De items zorgen voor een ontspannend effect en geven de draagster het gevoel van een zonnige lentemorgen. De zachte kleurtinten geven lichtheid en frisheid aan. De katoen modale eigenschappen dragen bij aan een zacht en aangenaam gevoel op de huid. De Short Stories-shirts en -shorts hebben een nieuwe pasvorm. In de loungewear en nachtkleding vallen de moderne all-over prints op. De collectie wordt compleet gemaakt door een kimono, ook in moderne ‘pied-de-poule’ allover print.

De focus van de modecollectie ligt op de leverdatum ‘Early Spring Days’. Klassieke all-over prints en romantische bloemenprints zijn verwerkt in de lente/zomercollectie van de tweede leverdatum. Transparante inzetstukken in zachte tule zorgen voor een vrouwelijke look. Over het algemeen combineert de collectie moderne prints met kant en essentials creëren een trendy look. De leverdata van beide collecties zijn op elkaar afgestemd in kleuren en creëren mooie combinatiemogelijkheden. In de komende lente/zomer 2021-collectie kan de NOS eenvoudig worden geïntegreerd in de modecollectie. De kleur navy is namelijk terug te zien in de gehele collectie waardoor er veel combinatiemogelijkheden zijn. Volgens het moto: Mix & Match it!

Erik Ammann  • Tel.: 06 – 41382740 •
erik.ammann@sanetta-group.com