Simone Pérèle: delicaat urban

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Voor voorjaar/zomer 2019 blijft Simone Pérèle zichzelf opnieuw uitvinden en biedt het merk creatieve en originele collecties aan.

Hoge tailleslips met een mix van stijlvolle lurex en kant. Vormen zijn steeds comfortabeler en ontworpen om de schoonheid van elke vrouw te onthullen. Bij het thema Afterwork zetten gouden versieringen de schijnwerpers op een mix van op haute couture geïnspireerde kant en decoratieve elastische banden. Elk Afterwork-model heeft een anders gevormde achterkant, zodat men naar hartenlust kan spelen met verschillende looks.

Simone perele Simone Perele Simone Perele

Het kant van de serie Citadine, geïnspireerd op confectiekleding, heeft een zeer stijlvolle geschulpte rand. De naadloze slips, onzichtbaar onder kleding, zien er geweldig uit onder elke outfit. Confiance biedt superzachte microvezel, tule, delicaat kant en ultraplatte bandjes. Het assortiment van Confiance biedt elke vrouw de zachtheid waarnaar ze op zoek is. Uitneembare padding in de triangelbeha en push-up maken het mogelijk om met de look te spelen. Elk seizoen zijn de iconische lijnen beschikbaar in nieuwe tinten, zodat vrouwen hun favoriete set in de kleuren van het nieuwe seizoen kunnen hebben. Dit seizoen komt Andora in de kleur amaretto, Wish krijgt een vleugje zomer in citroen, Délice in een hypnotiserende tint paars en Promesse in blauw.

Simone Pérèle Benelux

Tel.: +32(0)24-554520