Simone Pérèle: lagoon escapade

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

In de ateliers van Simone Pérèle is elk badmode-item een statement. Ze markeren de persoonlijkheid en het figuur van de draagster.

Het is tijd om nieuwe verlangens te ontdekken, zoals deze collectie die speelt met materialen en licht. Simone Pérèle heeft twee zeer modieuze lijnen gecreëerd. Perfect voor een zonovergoten uitje. De nieuwe bloemenprintlijn Mirage is direct geïnspireerd op confectiekleding. Elke kleur vertelt een ander verhaal: blauw-zwart voor een chique uitstraling aan het zwembad, Clementine voor een heldere, frisse zomerstijl en Tropical om de gebronsde huid op een zonovergoten strand te accentueren.

Simone Perele Simone Perele

Vanzelfsprekend heeft Simone Pérèle nog meer prachtige lijnen gecreëerd, zodat elke Simone de natuur op zijn wildst kan verkennen… Dankzij de nieuwe vormende stof die in de lijn Elea wordt gebruikt, zullen vrouwen de voordelen van dit schoonheidsmiddel waarderen, waardoor ze zich beter voelen over hun lichaam door een slanker silhouet te creëren.

Simone Perele

Dit seizoen worden de stukken aangevuld met decoratieve tone-on-tone knoppen. Badmode van Simone Pérèle bevrijdt en verbetert het lichaam.

Simone Pérèle Benelux
Tel.: +32 – (0)24-554520