Trendy Boobs & Bloomers-collectie: stoer, fris en vrolijk

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De trendy Boobs & Bloomers Summer 2019-collectie is stoer, lief, fris, vrolijk en kleurrijk maar de prints zijn ietwat rustiger.

Verschillende jonge meiden zijn bij het designproces betrokken geweest en hebben tips en ideeën gegeven. Het thema ‘Tough Girls Rock’ is behoorlijk stoer met kleuren als legergroen en oranje. De Anny-serie is lekker basic. De Anny-beha is zowel met een flexibele beugel als zonder beugel verkrijgbaar. Voor trendsetters is er een serie met een gouden lurexeffect op een legergroene achtergrond. Hip is een voorgevormd triangelbehaatje zonder beugel. Bijzonder detail: er staat in grote letters XOXO op de zijpanden van zowel het broekje als de beha. ‘Mint to be’ biedt een frisse en sportieve serie met jeansblauw, mintkleurige streepjes op een witte ondergrond.

boobs en bloomers

Vervolgens komt opnieuw de Cleo-range terug in een mintkleur met de letters ‘XOXO’ in donkerblauw op de zijpanden. Ook is er een mintgroene serie met donkerblauwe sterren en felroze hartjes. ‘Call me princess’ omvat reeksen met kleurrijke, vrolijke en dromerige prints. Zo is er een regenboogprint op een grijze ondergrond. Dromerige bloemenprint op een witte ondergrond afgewerkt met koraalkleurige elastics en bandjes. Ook omvat dit thema een triangelvormig behaatje met gouden lurexeffect. Deze keer op een knalroze ondergrond. Tevens is er een betoverende druppelprint in zachte kleuren op een frisse witte ondergrond. Deze serie is afgewerkt met felroze elastics en bandjes. In deze serie is de Anny (alleen zonder beugel) in zomers roze verkrijgbaar.

The Body Cover Group

Tel.: 0416 – 668080

info@bodycovergroup.com