Uitgebreide After Eden-collectie biedt eindeloze mogelijkheden

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Stoer, verfrissend, lief, romantisch, modieus, sexy en supercomfortabel. De nieuwe voorjaar/zomer-collectie van After Eden biedt eindeloze mogelijkheden voor elke gelegenheid.

Het is een combinatie van bekende basics en gedurfde nieuwe stijlen. Er is gebruikgemaakt van verrassende details en verschillende materialen: gladde stoffen, zachte micro’s, jacquard, diverse gecombineerde kantsoorten, mooie elastische details, mesh en spacer-materiaal. Het thema ‘Army Look’ omvat stoere groen tonen. Een aantal series binnen dit blok is aangevuld met zachtroze details. Eén serie is geheel lichtroze met romantisch kant.

After Eden After Eden

After Eden

Bij zowel After Eden als After Eden D-Cup & Up komt de bekende Anna-serie terug in two-tone lace, army green op een zachtroze ondergrond. Ook is er een body met mesh, een push-upbeha met mesh en een underbust met grafische elastics in de nieuwe Esma-serie. Femine Touch, biedt lingerie in zijn puurste vorm. Hier keren zowel de series Lyonne als de Lora  terug in warme taupe-tonen. Er is een gedeeltelijk voorgevormde beha in Off White in de Abby-serie. Het thema Blue lagoon omvat zowel bij After Eden als bij After Eden D-Cup & Up de comfortabele spacerbeha’s. Daarnaast is bij bij After Eden Basic Plus tot een next level getild door de Houston in een nieuw jasje te steken. After Eden D-Cup & Up heeft ook de Faro in een frisse mintkleur. Soft Indulgence biedt gladde cups in romantische kleuren, maar ook gedetailleerd kant, prachtig bewerkte zijpanden en het gebruik van sierlijke stiksels en borduurwerken in zoete en bloemige kleuren.

The Body Cover Group

Tel.: 0416-668080

info@bodycovergroup.com