40ste LingeriePRO dit jaar niet in juli

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De organisatie van LingeriePRO heeft laten weten dat de 40ste editie dit jaar vanwege de Corona-maatregelen in België niet plaats zal kunnen vinden in juli. Wanneer wel is vooralsnog onbekend.

‘Dagelijks hebben we contacten met de lingeriesector via telefoon, mail, sociale media waarbij we vooral Facebook, LinkedIn en Instagram gebruiken. Producenten, winkeliers, agenten, importeurs… uit gans Europa hebben we ondertussen al collega’s gehoord met één constante in het gesprek: we weten het (nog) niet. Wij weten het dus ook (nog) niet. Wat we wel al weten is dat de oorspronkelijke planning om de 40ste LingeriePRO op zondag 26 en maandag 27 juli 2020 in Antwerpen te organiseren niet meer haalbaar is’, zo viel gisteren te lezen in een persbericht.

Meerdere alternatieven

Ondertussen heeft de organisatie naar eigen zeggen niet stilgezeten en passeren meerdere alternatieven de revue. Maar zolang er geen duidelijkheid gegeven wordt door de Belgische overheid over evenementen in de toekomst, gaan ze geen alternatieven lanceren welke nadien eventueel opnieuw aangepast moeten worden. De nieuwe datum is dus nader te bepalen door ‘duidelijke onduidelijkheid’, aldus de organisatie.