Bad- en strandmode Seafolly gemaakt om in te leven

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Seafolly is in 1975 geboren op de stranden van Sydney in Australië. De zwem- en strandkleding van het merk is gebaseerd op erfgoed, kwaliteit en stijl. Seafolly is gemaakt om in te leven. Het merk moedigt al jaren vrouwen wereldwijd aan door ze een dubbele dosis optimisme en zelfvertrouwen te geven, zodat ze zonder zorgen van de zomer kunnen genieten. Dit seizoen legt Seafolly de essentie van dit idee vast en laat zien dat de zomer meer is dan alleen een seizoen of mindset: het is een manier van leven!

De ‘sun-kissed’-campagne, geschoten aan de stranden van Es Vedrà op Ibiza door Australische fotografe Akila Berjoui, laat perfect zien wat het merk wil: een levensstijl die compleet in het teken staat van de zomer. De mystieke magnetische rots is de perfecte backdrop om een plakboek te creëren vol momenten waarin een groep vriendinnen de Seafolly-spirit omarmt. Ze zijn gemaakt voor de zomer en niet bang om ervoor te gaan, de zomer te ontdekken en living life to the fullest. In badkleding die deze levensstijl support.

Chelsea Weimar

Onder de kliffen van Se Pedrera de Cala d’Hort, omarmen de vier bekende gezichten van Seafolly de zomer. Een van de vier nieuwe gezichten is van Nederlandse bodem, namelijk het model Chelsea Weimar. Ze schittert in deze prachtige campagne naast de modellen Yan Yan Chan, Camilla Christensen en Daili Perez. Het hart van de campagne is de prachtige nieuwe badkleding. Hippe kleuren, prints en prachtige details zijn vertaald in de series Inka Gypsy, Cut Copy, Splendour, La Luna en Ocean Alley.

Seafolly in de Bijenkorf

Het merk is te koop in meer dan 2.700 winkels in 41 landen, via Seafolly’s eigen kanalen, toonaangevende retailers en grote websites. In Nederland is Seafolly onder meer te verkrijgen in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Online via: Chilly, Wehkamp, Orange Bag, De Bijenkorf en Anna Diva.