Badmodefabrikant Nuria Ferrer: Exclusief topmerk

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Nieuws onder de Spaanse zon: het gerenommeerde badmodemerk Nuria Ferrer presenteert opnieuw een schitterende collectie badkleding voor dames. Het merk is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van badmode voor vrouwen.

De productie vindt plaats in de eigen fabriek in Girona. De prachtige style, perfecte pasvorm, het grote maatbereik, uitstekende prijs-kwaliteitverhoudingen en aantrekkelijke marges maken dit een absoluut topmerk. Detaillisten laten zich dan ook zeer positief uit over Nuria Ferrer.

“Met Nuria Ferrer bieden we net wat anders. De stoffen, detaillering en prints zijn prachtig”, aldus Sylvia Adriaans van Adriaans Lingerie & Bodywear uit Roermond. “Wij hebben voor dit merk gekozen vanwege de prijs-kwaliteitverhouding, de vrouwelijke uitstraling van de collectie en de uitstekende pasvorm zonder ‘tuttigheid’.” Sylvia vertelt dat ze vooral de badpakken erg goed verkoopt en ook de strapless bikini’s met bijpassende hogermodelslips zijn favoriet.

Nuria Ferrer Nuria Ferrer

Handgemaakt
Alle stuks uit de collectie van Nuria Ferrer zijn handgemaakt en de productie vindt plaats in de eigen fabriek. De ontwerpen en patronen zijn exclusief voor het merk Nuria Ferrer. Het ontwerpteam is continu in contact met de nieuwste modetrends. Men selecteert de beste weefsels en stoffen van Barcelona en Milaan. Op deze manier wordt een unieke collectie gepresenteerd. “Niet alleen wij als detaillist, maar ook de consument is zeer enthousiast over Nuria Ferrer”, vertelt Janneke Bergenhenegouwen van De wereld van Lingerie uit Hengelo. “Het heeft een luxueuze uitstraling tegen een betaalbare prijs en pasvorm is uitstekend. Belangrijk voordeel is dat de sets zelf zijn samen te stellen. Ook is er het hele jaar door een mooie basiscollectie. Consumenten gaan zelf naar dit merk in de winkel. Het verkoopt zich vanzelf.”

Nuria Ferrer biedt de perfecte pasvorm aan als het gaat om badmode. Hierbij wordt er gedacht aan alle vormen en maten die vrouwen hebben (cup B-F). Daarnaast is er ook een protheselijn waarbij er extra aandacht uitgaat naar de vrouwelijke aspecten van badmode, die de consument nodig heeft om zich klassiek, prettig en modieus te voelen. Maar ook hierbij staat de pasvorm voorop. Tot slot biedt het merk ook de mogelijkheid om na te bestellen vanuit de voorraad en er kan ook altijd speciaal voor de klant worden bijgeproduceerd.

De perfecte pasvorm, protheselijn, goede marges, prettige verkoopprijzen, na te bestellen uit de voorraad of reproduceerbare artikelen zijn gezamenlijk de som voor dit topmerk. Geïnteresseerd in Nuria Ferrer? Neem contact op met Frank of Landa Scholten, of bezoek hen in de showroom in de Fashion Dôme. Gelieve hiervoor een afspraak te maken zodat Frank en Landa zo goed mogelijk kunnen adviseren. Contactpersoon voor België is Ann Bout.

Scholten Mode Agenturen
Frank Scholten, tel.: 06-22989860
Landa Scholten, tel.: 06-22743350
info@scholten-tc.com
landascholten@hotmail.com
LingeriePRO & Bodyfashion Days
Standnummer A 211
Showroom 1.14 Fashion Dôme

Voor België
Ann Bout – AB Fashion Agency
info@abfashionagency.be
Stand A 211 LingeriePRO

 

(@ redactie: OPMAAK IN APART KADER OP DE PAGINA)

 

Scholten Mode Agenturen

 

Mail:

info@scholten-tc.com

landascholten@hotmail.com

 

Tel:

Frank Scholten + 31 (0)6-22989860

Landa Scholten +31 (0)6-22743350

LingeriePro & Bodyfashion Days

Standnummer A 211

Showroom 1.14 Fashion Dôme

Ann Bout – AB Fashion Agency

Stand A 211 LingeriePro