Best Mannequins heeft pop-upshowroom in Cube Centre

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Best Mannequins is toonaangevend in unieke lingerie mannequins en bustes. De mannequins/bustes hebben namelijk verschillende cupmaten, zodat detaillisten de lingeriecollecties optimaal kunnen presenteren op de winkelvloer. Inmiddels heeft het bedrijf ook een pop-upshowroom in het het Cube Centre in Almere. Dit naar aanleiding van de toenemende vraag vanuit Nederlandse retailers naar een complete presentatie van de collectie van Best Mannequins.

 

Best Mannequins Best Mannequins

Best Mannequins biedt vandaag de dag het meest complete aanbod van lingerie-, fashion-, lifestyle-, en sportmannequins en ondersteunt retailorganisaties in hun totale winkelinrichting. Met een duidelijke focus op innovatie en kwaliteit bouwde Best Mannequins vanuit België zijn expertise de afgelopen jaren verder uit. Op dit moment behoort het bedrijf tot een van de grootste spelers in Europa. Dat is niet verwonderlijk te noemen. De unique selling points zijn: snelle leveringen dankzij ruime voorraad. Best Mannequins biedt het meest complete aanbod van mannequins en bustes, alsook etalage- en instoreaccessoires en fashionsupplies. Daarbij ligt de focus op innovatie en kwaliteit. Ook is Best Mannequins gespecialiseerd in custommade trajecten, 3D-design en printing en staat het bedrijf garant voor excellente service na verkoop.

Pop-upshowroom

Met de pop-upshowroom speelt Best Mannequins in op de toenemende vraag van retailers in Nederland naar de presentatie van de complete collectie van het bedrijf. De lingerie mannequins zijn te bezichtigen bij de ingang van het Cube Centre en in het atrium.

Neem voor het maken van een afspraak contact opnemen via sales@bestmannequins.be of telefoonnummer 0032(0)56666400. Kijk voor meer informatie op www.bestmannequins.be