beware bodywear komt met speciale zomereditie

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

‘Stilstaan is achteruitgaan…’ Een gezegde dat iedereen bekend in de oren klinkt. Het team van beware bodywear is dan ook verheugd toch gestart te zijn met de werkzaamheden voor een speciale zomereditie. Dit mede op verzoeken vanuit de bodyfashionbranche. Dat is natuurlijk positief nieuws waar iedereen vrolijk van zal worden. 

Er zijn merken die graag de nieuwe voorjaar/zomer 2021-collecties presenteren. Anderen borduren voort op NOS-collecties die een sterke ruggengraat vormen voor veel fabrikanten en ondernemers. Bestsellers worden bijvoorbeeld in nieuwe kleuren uitgebracht. In deze speciale editie, welke voor 5 augustus uitkomt, is hier volop aandacht voor. Daarom juist ook van toegevoegde waarde als u uw klanten op een verantwoorde manier wil informeren voor de Bodyfashion Days, die vanaf 30 augustus van start gaan. 

Kortom: heeft u nieuws, bestsellers die u onder de aandacht wil brengen, nieuwe collecties om in de spotlights te zetten? Laat het ons dan, gezien de deadlines voor deze speciale zomereditie, zo spoedig mogelijk weten. 

Voor meer informatie of reserveren, kunt u contact opnemen met:

Fatima van den Broek
Telefoon: 31 (0)597 – 53 03 35
Mail: verkoop@bewarebodywear.nl

Sluitingsdatum reserveringen: maandag 13 juli
Aanleveren advertentiematerialen: donderdag 16 juli

Nieuws en collectie informatie: 

Marion Bijsterveld
Mobiel: +31(0)6 – 53 63 25 60
Mail: redactie@bewarebodywear.nl

Wij hebben er erg veel zin in om een deze bijzondere uitgave te maken. Samen met u! Wij hopen dan ook op een positieve reactie van u. Graag tot horens! 

Zomerse groeten, 

Het team van beware bodywear.