Bewustwordingscampagne van Livera

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Livera heeft onlangs de campagne ‘Je lijf verandert, dus je beha ook’ geïntroduceerd. Uit kwalitatief onderzoek is opnieuw gebleken dat veel vrouwen niet de juiste behamaat dragen, terwijl dat zo belangrijk is. Het lijf verandert, dus de behamaat ook. 

Acht op de tien vrouwen draagt een verkeerde behamaat. Het lichaam is voortdurend in ontwikkeling, maar veel vrouwen zijn zich er niet van bewust hoeveel invloed dat heeft op hun behamaat. Consumenten dragen jaren dezelfde maat. Op een zaterdagmiddag in Utrecht Hoog Catharijne vroeg Livera aan vrouwen in een speciaal ontwikkelde paskamer het hemd van het lijf. Daarnaast was één van de Livera experts aanwezig om de vrouwen op te meten. En: wat blijkt? Er is nog veel onwetendheid over het belang van de juiste behamaat. Hieronder enkele quotes van vrouwen die opgemeten zijn: “Ik gok altijd mijn maat en kijk dan of het past.” “Ik heb al mijn hele leven dezelfde behamaat en ik heb sinds mijn eerste beha nooit meer gemeten.” “Een verkeerde maat, dat kan toch geen kwaad en ik weet zelf het beste mijn behamaat, ik heb deze maat al jaren.”

Beste advies

Ondanks allerlei lichamelijke veranderingen blijven veel vrouwen dezelfde behamaat dragen. Maar als het lijf verandert, verandert de behamaat ook. Daarom is het belangrijk dat consumenten regelmatig de maat laten opmeten. De medewerksters van Livera zijn experts in het vinden van de juiste maat, merk en pasvorm en doen niets anders dan vrouwen voorzien van het beste advies. Een beha met een perfecte pasvorm voelt niet alleen fijner, het staat ook mooier en kan klachten aan schouders of rug voorkomen. 

Livera           Livera