Calida lente/zomer 2020-collectie 'Un Estate Italiana'

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De Calida lente/zomer 2020-collectie is geïnspireerd op de schoonheid van Italië. De modellen kenmerken zich door martieme prints en gelato geïnspireerde kleuren. Denk hierbij aan de kleuren roze, blauw en groen. Het thema straalt pure joie de vivre en dat heerlijke zomergevoel uit. 

De dag-en nachtkledingstijlen en de loungewear combineren natuurlijke en duurzaam geproduceerde materialen. Met het motto ‘Un Estate Italiana’ verleidt de Calida lente/zomer 2020-collectie iedereen tot de Italiaanse Rivièra. Met nieuwe sportieve stijlen, heerlijke loungewear, nachtkleding en frisse dagkleding. Deze collectie heeft voor ieder wat wils.

Calida  Calida

Duurzame materialen

Dit seizoen gebruikt Calida opnieuw natuurlijke materialen die duurzaam zijn geproduceerd en functioneel zijn vanwege de innovatieve afwerking. Ook zijn er een aantal stijlen bekroond met de Made in Green door Oeko-Tex-certificering. Calida heeft in de collectie zes verschillende lijnen. Deze zijn op hun beurt gebaseerd op verschillende verhalen. Het kernverhaal is het destination nature-thema. Dit thema is gekoppeld aan de I Love Nature-collectie. De kleuren voor de damescollectie zijn: cassis, neomint en blush tinten. De kleuren blauw en rood komen terug bij de collectie voor de heren. Geel verschijnt als een topkleur die ook in de zes verschillende lijnen terugkomt. In de tinten mango of pastelgeel voor vrouwen of heldere zonnige versies voor mannen. De basislijn is aangevuld met nieuwe kleuren. Uiteraard met hun beste kwaliteitsmaterialen, zoals Supima-katoen of merinowol en zijden melanges.