Elomi viert tiende verjaardag

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Het ‘plussize’-lingeriemerk Elomi, onderdeel van de Wacoal Group, vierde onlangs zijn tiende verjaardag.

 

Elomi

ElomiHet merk biedt dames met ‘een maatje meer’ ruime keuze uit lingerie met een verfijnde uitstraling. Elomi ontwerpt voor dames die hun mooie rondingen accepteren en ze juist willen complimenteren. Pure elegantie en absolute comfort vormen standaardnormen. Hoofdontwerpster Liesl Goodman van Elomi vertelt: “De afgelopen tien jaar met Elomi zijn ongelooflijk en opwindend geweest. Elomi is in 2008 geboren als een dapper, nieuw concept voor lingerie, speciaal ontworpen en ontwikkeld voor het volmaaktere figuur. Dus, verkrijgbaar in grotere maten, in plaats van de reguliere maten. Het merk is uitgegroeid tot marktleider op dit specialistische gebied. Elomi wil met trendsettende looks en fantastische pasvormen dames zelfvertrouwen geven.”

Elomi: succes door kernwaarden

Het grote geheim van Elomi’s succes is dat de producten aan de hand van een aantal kernwaarden ontwikkeld en geproduceerd worden. Zo wordt de lingerie uitgebreid getest in samenwerking met dames met natuurlijke rondingen. De behabandjes zijn geproduceerd van beperkte stretch of gevoerde straps zodat het net wat comfortabeler aanvoelt en meer ondersteuning geeft.

Extra zorg voor comfort

ElomiDaarnaast hebben de grotere maten Elomi-beha’s een stevige sluiting met drie haakjes voor optimaal support. De stoffen en materialen die worden gebruikt, zijn van hoogstaande kwaliteit. Alles wordt met extra zorg voor comfort gemaakt. Elomi-beha’s allemaal naadloos, dat draagt ook net weer even iets prettiger. Al deze comfortmaatregelen gaan zeer zeker niet ten koste van het design. Elomi-lingerie weet juist heel goed eigentijdse lingerie te produceren met de mooiste designs en kleurtjes.