Fabienne Hansoul Création: fun op de catwalk

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Designer Fabienne Hansoul presenteerde onlangs, samen met andere ontwerpers, haar collectie op de catwalk in de stijlvolle club Villa Thalia in Rotterdam.

Ze werd hiervoor uitgenodigd door de organisatie Catwalk4U, waarvoor ze al een keer een presentatie deed tijdens Canal Catwalk in Amsterdam in 2016. Het event in Rotterdam heeft voor de nodige (body)fashion fun gezorgd.

Naast avondjurken, kekke lederen jurken in wijnrood en cognackleur viel Fabienne op als enige lingeriedesigner. Op de tonen van de Belgische band Arsenal stapten de mannequins over de glanzende catwalk en showden verschillende ontwerpen, van body’s, push-up beha’s tot een korset. Het aanwezige publiek was enthousiast en de mannequins werden ontvangen met een daverend applaus. Als afsluiter had Fabienne haar eigen geselecteerde curvy model meegebracht. Een ‘sexy-yet-classy’ zwarte jurk, uitgevoerd in Franse kant en vloeiende satijn. Het ere rondje, waarbij Fabienne werd begeleid door de mannequin, gekleed in deze bijzondere jurk, was een waardige afsluiter van een inspirerende en wervelende show!

Puur Europees
De Belgische lingerie ontwerpster Fabienne Hansoul woont en werkt in Rotterdam en levert intussen al acht jaar prachtig ontworpen en uitstekend gemaakte lingerie; puur Europees! Van de eerste potloodlijnen tot en met de levering aan de klant, ze houdt alles in eigen hand. De materialen selecteert ze persoonlijk bij de beste Europese fabrikanten. Duurzaam ondernemen staat centraal en een kleine fabriek nabij Porto in Portugal zorgt voor de productie. Aan ieder product wordt ultieme aandacht geschonken en Fabienne biedt met haar creaties betaalbare luxe voor de vrouw.

Cubito
Fabienne Hansoul Création wordt intussen in België, Nederland en de Verenigde Staten verkocht. Haar collectie wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Bodyzone Agency. Er wordt een basiscollectie aangeboden, met vier soorten beha’s tot F-cup en vier modellen slips. De leverbare kleuren zijn ivoor, zwart, chocolate, rood en skin. Het design van deze ‘never-out-of-stock’ is glad en puur met een Zwitserse broderie op het schouderbandje gestikt met blokjesdessin, vandaar de Italiaanse naam: ‘Cubito’. Daarnaast ontwerpt Fabienne twee seizoenscollecties, met dezelfde beproefde basismodellen als bij ‘Cubito’, waarbij er niet bezuinigd wordt op kant, broderie, plissé stoffen. Fabienne bouwt graag een persoonlijke band met detaillisten op. Als er acties of presentaties op de winkelvloer zijn, is zij graag aanwezig om te participeren en klanten te adviseren.

www.fabiennehansoul.com

Fabienne Hansoul Creation Fabienne Hansoul Creation Fabienne Hansoul Creation
Copyright foto’s: (C) 2018 Studio Paradox Design – Pascal Raymond Dorland