Fabulous fitness fashion

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

De nieuwe High Energy Sport Tight Massage van Anita Active is bij uitstek geschikt voor workouts, fitness, dance en yoga. De tight is gemaakt van 3D Powermateriaal dat een massage-effect geeft wat leidt tot een betere doorbloeding. Het draagcomfort tijdens het sporten is fantastisch dankzij de luchtige tailleband, de extra platte naden, de compressie en de clean-cut enkelboord.

De stof van de High Energy Sport Tight Massage is in het laboratorium van Anita Care ontwikkeld voor medische toepassingen waarbij gezocht werd naar een methode om overtollig lymfevocht beter af te voeren. Al snel bleek dat ook sporters veel baat hebben bij de werking van het materiaal dat beschikt over tal van bijzondere eigenschappen. Niet voor niets is de nieuwe tight van Anita Active bekroond met de internationale ISPO Award en een iF Design Award. Met de tight worden afvalstoffen beter afgevoerd. De nopjes in de stof zorgen voor een continue massage van het weefsel zodat de sportlegging ook te gebruiken is om sneller te herstellen van de inspanning.

Anita  Anita

Masserende werking

De High Energy Sport Tight Massage is verkrijgbaar in een prachtige Pythonprint die zo mooi is dat deze tight ook als fashionitem draagbaar is. Binnenkort ook in Tattooprint in de winkels. Samengevat zorgt de High Energy Sport Tight Massage voor betere prestaties, meer energie, goede ondersteuning en een sneller herstel: High Performance: het 3D Powermateriaal heeft een masserende en toniserende werking. Perfect Energy: een betere doorbloeding verhoogt je uithoudingsvermogen en energie. Safety Support: door de compressie heb je minder kans op blessure bij duurtrainingen. Relaxed Muscles: het massage-effect zorgt voor een verkorting van vermoeidheid- en hersteltijd van de spieren. De High Energy Sport Tight Massage van Anita Active is verkrijgbaar in Pythonprint en binnenkort ook in Tattooprint. Consumentenadviesprijs: € 119,95.