Flaneren in swimwear van Tweka

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:

Het Nederlandse Tweka maakt al sinds 1916 Statement Swimwear. In de nieuwe zomer 2019-collectie wordt maar weer duidelijk waarom Tweka als geen ander begrijpt wat er nodig is voor het betere flaneerwerk. Naast het vaste Tweka-kleurbeeld van preppy sports-kleuren als blauw en rood zijn er dit seizoen veel ontwerpen in een stevig okergeel.

Opvallend in deze collectie is ook het gebruik van wit als contrastkleur voor extra impact. Qua prints staan dit seizoen vooral verticale lijnen centraal met een speciale hoofdrol voor Bold Stripes. Het meest bijzondere item van deze collectie is een herinterpretatie van de Elvira, een strapless badpak met een niet te missen V-decolleté uit de iconische Tweka-collectie van 1969.

Elvira 2019

TwekaDe Elvira 2019 edition combineert old world-sportiviteit met een ingetogen sexy cut en is verkrijgbaar in de kleuren diep rood, helder blauw en fris geel. Wat de Elvira van 2019 extra speciaal maakt is dat dit het eerste badpak ter wereld is in Carvico Bristol. Deze technoblend van 92 procent polyamide en 8 procent elastaan combineert een mooi chic ribje met state-of-the-art-technologie. Zo is de ademende stof extreem vormvast en biedt het de hoogste UV-bescherming. Verder staat 2-way stretch garant voor een licht shaping-effect en een heerlijk comfortabele fit. State-of-the-art flaneren kortom.